Mapei wordt geconfronteerd met een van haar grootste angsten als Liza haar uitdaagt om voor de muziekvideo acrobatische toeren uit te halen op de rug van een paard. Jens deelt ondertussen een ervaring met paarden die diepe littekens heeft achtergelaten. In de laatste aflevering van de serie arriveren de drie in Verona. Terwijl Liza en Mapei de feestelijkheden voor ‘s avonds voorbereiden, kleedt Jens zichzelf in Italiaanse stijl. Na een intensieve reis van negen dagen door Europa is het nu tijd om afscheid te nemen. Van alle geweldige opnames van de tour wordt een echte muziekvideo gemaakt voor Mapei’s nieuwe nummer ‘Million Ways to Live’.

Aflevering 7

Te paard in Verona. Op een paardenfokkerij in Italië bereidt Mapei zich voor om een van haar grootste angsten onder ogen te zien in de zevende aflevering van de Volvo Trucks-serie ’Reality Road’. Maar hoever is ze bereid te gaan voor een muziekvideo?

Aflevering 8

Tijd om af te ronden. Het is bijna tijd voor het drietal in de Volvo Trucks-serie ’Reality Road’ om uit elkaar te gaan. Voordat ze afscheid nemen, hebben Mapei en Liza nog één laatste verrassing voor Jens.

<iframe src=”http://player-services.goviral-content.com/video/19758″ width=”620″ height=”476″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

Leave a Reply