Kay Nambiar en Ferry Doedens (a.k.a. Team X-Perience) nemen het de komende dagen op tegen Rick Brandsteder en Freddy Tratlehner (a.k.a. Team Cupra) in een zinderende race door Europa. In SEAT’s ShortFast Challenge zullen zij voor eens en altijd beslissen wie er sneller, behendiger…en mannelijk zijn.

Onderweg komen onze Bekende Nederlanders voor diverse uitdagingen te staan. Zowel creatieve opdrachten waarbij de kandidaten inventief te werk moeten gaan om de punten binnen te halen tegen keiharde tijdsritten. Kay en Ferry rijden in de 4WD aangedreven, avontuurlijke SEAT X-Perience terwijl Rick en Freddy werken met een sportieve, krachtige SEAT Cupra.

In de derde aflevering reizen de teams door het luxe Monaco. Onderweg zien we meerdere bijzondere types voorbij komen. Ferry Doedens lijkt dat het perfecte idee voor een nieuwe challenge: regel de meest markante persoon op de achterbank van je auto en laat hem/haar een uniek verhaal vertellen. Het team met het meest bijzondere karakter achterin wint de wedstrijd!

Check hier onder de derde aflevering van SEAT’s ShortFast Challenge, houd Misterdaily.nl de komende week in de gaten voor de volgende spannende afleveringen en bezoek de website van SEAT/ShortFast.nl voor meer informatie!

Leave a Reply