In de ochtend struikel je haast over je eigen benen. Blazer aan, een iets wijder wit shirt met een ronde hals én zwarte skinny jeans. Pijpen omgeslagen, lage Converse All-Stars eronder en jij bent klaar om je vrienden in de stad te meeten. Festivalday is here!

Dagen van te voren zat je er op werk al over na te denken: what to wear? Speciaal in de stad hempjes en vette shirts ingeslagen, maar als het moment er is trek je toch aan wat het lekkerste voelt op die dag. And that’s perfect!

Ieder heeft zijn eigen stijl én dat mag gevierd worden. Samsung presenteert de nieuwe Samsung Galaxy A, de nieuwe lijn stijlvolle smartphones die je met zijn verschillende kleuren en uitvoeringen aan jouw persoonlijke stijl kan aanpassen! De nieuwste Samsung smartphone komt met volledig metalen behuizing en een innovatief design waardoor jij bent verzekerd van premium kwaliteit! De Samsung Galaxy A past niet alleen perfect bij jouw stijl, hij houdt ook rekening met je omgeving! Te harde muziek op een festival? De audio verstelt zich aan jouw smaak. Oh ja, selfies maak je gewoon met je eigen stem. SELFIE!

Kies jij de opvallend kleine, witte Galaxy A of de stoere, grote Galaxy A.

IT’S UP TO YOU! 

Leave a Reply