SEAT’s ShortFast Challenge: Team X-Perience vs Team Cupra

Kay Nambiar en Ferry Doedens (a.k.a. Team X-Perience) nemen het de komende dagen op tegen Rick Brandsteder en Freddy Tratlehner (a.k.a. Team Cupra) in een zinderende race door Europa. In SEAT’s ShortFast Challenge zullen zij voor eens en altijd beslissen wie er sneller, behendiger…en mannelijk zijn.

Onderweg komen onze Bekende Nederlanders voor diverse uitdagingen te staan. Zowel creatieve opdrachten waarbij de kandidaten inventief te werk moeten gaan om de punten binnen te halen tegen keiharde tijdsritten. Kay en Ferry rijden in de 4WD aangedreven, avontuurlijke SEAT X-Perience terwijl Rick en Freddy werken met een sportieve, krachtige SEAT Cupra.

In de vierde aflevering is het besef bij team Cupra binnengekomen: er moet vandaag gewonnen worden. Team Cupra heeft weliswaar de snelste wagen (wat de afgelopen challenges duidelijk te zien was), maar hier moet toch iets op bedacht kunnen worden? Kay heeft de oplossing…

Check hieronder de vierde aflevering van SEAT’s ShortFast Challenge, houd Misterdaily.nl de komende week in de gaten voor de volgende spannende afleveringen en bezoek de website van ” title=”Seat” target=”_blank”>SEAT/ShortFast.nl voor meer informatie!

Leave a Reply