De vakantie is in volle gang en dat betekent dat jij je vakantie ondertussen allang geboekt moet hebben. Sterker nog, misschien ben je at the moment wel heerlijk aan het genieten van een Mojito onder de zon op de Antillen. Zwembroekje aan, boekje bij de hand, een infinity pool voor je én -met wat geluk- een bloedmooie vrouw in je bijzijn. That’s life, that’s summer!

In de avond dineer je op het strand, geniet je van het leven én de prachtige locatie waar je nu weer bent belandt. Zucht, kon je maar eeuwig op de Antillen blijven wonen. Verrassing: dat kan, maar moet je helemaal niet willen. Tenminste, wel voor het klimaat… maar Nederland is gewoon nog veel te gaaf om vaak naar terug te keren! De prachtige steden aan het water, onze eigen ‘kleine’ metropolen als Rotterdam, Amsterdam en Utrecht en de meest gave festivals als Extrema Outdoor, Mysteryland en Solar Weekend!

Of je nu in Zuid-Afrika dansjes doet op het dak van een luxe flatgebouw of dat je in de Amsterdamse zon staat te feesten. Geniet van het moment, dress well én (bloemenprintjes zijn helemaal goed voor Summer 2015) én wuif je zorgen naar morgen! Festivaloutfits just-for-the-moment hoeven by the way helemaal niet prijzig te zijn. Bij Van Tilburg koop jij de nieuwste trends zodat jij in ieder geval stijlvol, verzorgd en voor een uitstekende prijs naar jouw feestjes gaat! Kies jij voor een oversized wit shirt of ga je voor een casual Anerkjendt overhemd?

Bekijk de hele collectie op Vantilburgonline.nl! Happy summer! 

Leave a Reply