Wat is het toch heerlijk: het zonnetje schijnt, de mensen genieten van de vrije tijd -spenderen vele uurtjes in het park of in de stad- en je voelt dat de zomer in de lucht hangt. Optimaal genieten van de temperatuur, optimaal genieten van de zomer! Hopelijk heb jij je vakantie naar het buitenland al ingepland (of misschien ben je al terug) en ga je helemaal tot rust komen. Even weg van alle dagelijkse beslommeringen. Puur genieten van het leven. Althans…

Vrouwen kennen het probleem. Je gaat op vakantie voor 2 weken en je moet uit duizend kledingstukken een keuze maken. Van roze en gele topjes tot een vijftal bikini’s. “Goed voorbereid op reis.” Wij mannen hebben het wat dat betreft een stuk gemakkelijker: we nemen wat jeans (lang + kort) mee, een aantal shirts (meestal zwart, wit of grijs) én gooien wat boxershorts in de tas. Binnen 15 min. is de tas gevuld en zijn we ready to go!

Hoe makkelijk wij mannen het al dan niet hebben, het is belangrijk om met de mode mee te gaan. En daar zijn wij als mode-redactie van Misterdaily natuurlijk op gehamerd. De trends in een paar zinnen:

-Qua shirts kunnen we deze zomer uit de voeten met oversized modellen die helemaal in zijn.

-Qua trendy overhemden gaan we voor de  kwaliteit van gevestigde merken als G-Star en Denham.

– Qua heren broeken zijn de trends met name slim en skinny.

Vind je eigen stijl, combineer de trends en be dressed well this summer met Van Tilburg – Online.

Leave a Reply