Kay Nambiar en Ferry Doedens (a.k.a. Team X-Perience) nemen het de komende dagen op tegen Rick Brandsteder en Freddy Tratlehner (a.k.a. Team Cupra) in een zinderende race door Europa. In SEAT’s ShortFast Challenge zullen zij voor eens en altijd beslissen wie er sneller, behendiger…en mannelijk zijn.

Onderweg komen onze Bekende Nederlanders voor diverse uitdagingen te staan. Zowel creatieve opdrachten waarbij de kandidaten inventief te werk moeten gaan om de punten binnen te halen tegen keiharde tijdsritten. Kay en Ferry rijden in de 4WD aangedreven, avontuurlijke SEAT X-Perience terwijl Rick en Freddy werken met een sportieve, krachtige SEAT Cupra.

In de laatste aflevering biedt Rick een winner takes it all aan. Team XP kan namelijk niet meer winnen. Team X-Perience is de moeilijkste niet en gaat de uitdaging aan. Een race, maar het team dat de langzaamste tijd neerzet moet midden op de populaire Ramblas als straatmuzikant te werk gaan om de benodigde eurootjes binnen te halen. Deze zijn bedoeld om het winnende team te voorzien van wat koude pilsjes!
Check hierboven de laatste aflevering van SEAT’s ShortFast Challenge, houd Misterdaily.nl de komende week in de gaten voor de volgende spannende afleveringen en bezoek de website van SEAT/ShortFast.nl voor meer informatie!

Leave a Reply