De zomer loopt alweer op het einde, maar schijnbaar kunnen we de komende dagen nog even wat zonnestraaltjes meepakken. Hopelijk heb je zelf volop kunnen genieten van de zomerse dagen but if not…it’s not too late yet! Wie heeft überhaupt bepaalt dat de zomer in augustus ten einde loopt? We kunnen in september nog prima het land uit… en dat gaan we regelen! Op naar: Miami!

Miami is één van de weinige steden ter wereld waar je een complete vakantie kan boeken. Miami heeft als stad namelijk alles wat je zou kunnen wensen. Een adembenemend strand (waar je niet hoeft te vechten om je strandbedje), een waanzinnige uitgaansscène én de meest toegankelijke buurt om eens even cultuur te snuiven (of ga je liever shoppen aan Lincoln Road?). Het tropische klimaat van Miami zorgt voor een relaxte sfeer, lachende gezichtjes en zorgt voor het echte ‘Miami Vice’ gevoel. Doe je retro bril dus maar op, open de bovenste 2 knoopjes van je overhemd en flaneren maar!

Een echte aanrader is om een airboat te huren én het water op te gaan. Deze boten zijn fluisterstil en stellen je in de gelegenheid om de lokale flora en fauna van dichtbij te bekijken! Als je wat meer actie wil kan je in de avonduren feesten in de Mansion en de Skybar! Qua prijs valt dit allemaal best mee!

Miami
Kosten: 

Vliegtuig + Accommodatie***** (9 dagen)= 1186 euro
Dineren, drankjes en uitgaan (6x) = 750 euro
Shoppen (we zijn mannen)= 150 euro
Uitstapjes (3x)= 300 euro

2386 euro in totaal. 

(Een lening aanvragen?)

Leave a Reply