Hoe ontzettend vet is dit! Yellow Claw en  Jägermeister hebben de handen ineengeslagen om een supergave limited edition Jägermeister fles te ontwerpen. Het resultaat is precies wat we hadden kunnen verwachten. Custom-made, strak afgewerkt én party-bestendig. Niet heel gek dat Jägermeister direct een collaboratie met Yellow Claw aan zou gaan: die gasten kunnen écht feesten!

De  Jägermeister x Yellow Claw fles is verkrijgbaar bij Gall & Gall en is geïnspireerd op het moment dat een beat in een track valt (a.k.a. the drop). De iconische gouden druppel -met de logo’s van de twee giganten- is hier symbolisch voor.

7318eb88-f9c7-42f3-9985-0fa14bc0207b

Jäger Music DJ Program
Jägermeister is onder de naam Jäger Music al enige tijd een household name in de muziekscene. In 2012 werd het Jäger Music DJ Program geïntroduceerd, waarmee Jäger Music een selecte groep getalenteerde dj’s steunt en inspireert door middel van promotie, videoclip support en het verzorgen van allerlei gigs. Jägermeister en Yellow Claw werken vanaf de start van het DJ Program intensief samen en vliegen de hele wereld over voor speciale Jäger Music optredens. Met de lancering van de ‘partyproof’ custom-made fles, wordt de samenwerking tussen de jongens van Yellow Claw en Jägermeister uitgebouwd.

De limited edition Jägermeister & Yellow Claw fles is vanaf 7 september 2015 exclusief verkrijgbaar via Gall & Gall  (alle filialen en webshop). #YCJagerBottle

Leave a Reply