Wij mannen dragen graag een mooi brilletje. Niet alleen verbergt een beetje bril ook je kater, een kwalitatief goede zonnebril bevordert ook nog eens je stijl. Win-Win heet dat. Aan het eind van de zomer, sad but true, is het tijd om terug te blikken. Overal op het internet stonden lijstjes van de beste zonnebrillen etc. Wij hebben er natuurlijk ook zo één gemaakt. Zie hieronder onze favourite after summer sunglasses list. A dirty job, but somebody has to do it!

1. Persol PO0714SM 24/56  (click to see)
Deze unieke bril, uitgevoerd met een Havana frame en Blue Silver Mirror glasses staat bij ons op 1! De bril verwijst naar het jaar 1968 toen de beroemde Steve McQueen de filmset opliep met het eerste model. Een iconisch exemplaar en daarnaast nog eens zeer betaalbaar!

2. Aston Martin AM50006 (click to see)
Waanzinnig dat de mannen van The Mension het luxueuze Aston Martin hebben weten in te lijven. De collectie van het Britse luxemerk staat altijd garant voor opvallende designs in combinatie met hoogwaardige materialen. In deze bril zien we wederom het krachtige vakmanschap. Waanzinnig!

The Mension

3. Ray Ban AVIATOR™ CLASSIC  (click to see)
Een zomer zonder Ray Ban is haast ondenkbaar geworden. De wereldwijde marktleider innoveert iedere zomer weer met nieuwe modellen en materialen. Niet voor niets zijn de brillen van Ray Ban niet aan te slepen. Op #3 staat voor ons deze klassieke Ray Ban AVIATOR!

4. Porsche P´8544 (click to see)
Niet alleen de populaire cabrio’s van het Duitse Porsche worden aan zware testen onderheven, ook de zonnebrillen gaan een aantal kwaliteitstesten aan. Deze P´8544 is geïnspireerd op de aerodynica afkomstig uit de windtunnels van Porsche. En dit is goed te zien aan het fraaie lijnenspel.

More sunglasses and luxury items on Themension.com. 

Leave a Reply