Bose brengt de SoundLink Mini op de wereld. Een vette, kleine gadget die je overal mee naar toe kan nemen. De SoundLink Mini heet niet voor niets ‘Mini’, in principe kan je de kleine Bose-gadget in je handpalm dragen naar iedere gelegenheid. Of je nu muziek wil spelen voor bij de zomerse barbecue of dat je graag je Michael Jackson-playlist wil delen met je collega’s (die daar waarschijnlijk niet op zitten te wachten). Dankjewel Bose, for making this happen.

De Bose SoundLink Mini is minder prijzig dan je eigenlijk zou verwachten van dit premium audiomerk. Voor 199 euro haal je échte Bose kwaliteit in huis. Je kan de kleine speaker gemakkelijk connecten met je smartphone via de Bluetooth-functie. Er zit hier tevens een geheugenfunctie in waardoor de laatste 8 contacten blijven staan. Handig als je hem op bijv. kantoor gebruikt.

De Bose SoundLink Mini is eenvoudig bedienbaar dankzij een aantal knopjes op de voorzijde. De luidspreker is zowel handmatig te bedienen als met je smartphone. Daarnaast biedt het eenvoudige design mogelijkheden. Je kan hem wat dat betreft overal neerzetten zonder dat het vloekt met het design van de ruimte waarin ‘i staat.

Bose SoundLink
Wij hebben de Bose SoundLink Mini uitgetest en we zijn verbaasd dat een dergelijk klein apparaatje in staat is om grootse prestaties te halen. De zuivere klanken in combinatie met de lage ondertonen zorgen voor een complete geluidservaring.

Wat ons betreft a must voor in het huis van the gentleman!

Leave a Reply