Als je dan toch al het geld van de wereld hebt dan kun je er net zo goed een jacht van laten bouwen. En nee, niet een ‘jachtje’ van een paar meter. Neen, dan moet er een jacht gebouwd worden waar een heel voetbalteam kan bivakkeren. Voor minstens een maand. Het luxe jachtwerf CRN YACHT’S heeft deze custom 55 meter lange jacht onthuld, genaamd “Atlante.”

In samenwerking met Nuvolari Lenard en Boissier is het bootje in elkaar gezet. Met een fraai afgewerkt interieur en het exterieur wat meer weg heeft van een marineschip dan een plezierjacht gaat deze Atlante de wereldwateren binnenkort bevaren!

De “Atlante” is gemaakt in opdracht en is uitgerust met een grote ruimte voor de eigenaar, twee verdiepingen waar er in de zon gelegen kan worden, een solarium (zonnebanken, wellness), een relax ruimte met een massage bed en een Turks stoombad, diverse badkamers, een TV-ruimte met zachte banken, vier custom decks, Technogym materiaal in de fitnessruimte en vier VIP cabines. Al met al biedt de “Atlante” ruimte aan 12 gasten en 13 bemanningsleden.

Wie gaat mee?

crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-2 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-3 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-4 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-5 crn-yachts-unveils-experimental-luxury-mega-yacht-06

 

Leave a Reply