Het wordt allemaal wat kouder, we kleden ons allemaal wat warmer, de dagen worden allemaal wat korter én het liefst liggen we ook nog eens wat langer in bed. Kortom: de herfst/winter is weer begonnen én eigenlijk zijn we er enigszins door overvallen. In één klap was het zomer, in één klap was de zomer voorbij. Ligt het nou aan ons of gaan de seizoenen verschrikkelijk snel voorbij? Tijd voor vakantie! Of tijd voor een goede voorbereiding? We laten jullie natuurlijk de komende kille seizoenen niet in je hemdje staan.

De trends voor vette winterschoenen:

Boots: Herenlaarzen ofwel boots genoemd zijn deze winter weer keihard in. In voorgaande jaren werd het steeds meer geaccepteerd dat ook mannen hoge schoenen mogen dragen en daar maken we met z’n allen gretig gebruik van. Van gevestigde merken als Replay en Palladium tot Timberlands en zelfs H&M. Boots zijn verkrijgbaar in stoere versies, maar er zijn ook wat ‘slickere’ beschikbaar zodat je deze gewoon onder je pak kan dragen!

Donkere kleuren: De kleur van de winter is veelal grijs, donker en grauw. Houden wij gelukkig van. Herfst/winterschoenen moeten tegen een stootje kunnen en niet bij het minste of geringste al vies en vuil zijn. Blij zijn we dan ook om te zien dat de grote merken op safe spelen en de felle kleurtjes achterwege laten. Immers, licht suède is binnen no-time donkerbruin gevlekt. Moet je niet willen!

Gespen/Riempjes: Misschien een beetje vrouwelijk, maar op steeds meer herenschoenen worden gespen en riempjes bevestigd. Het komt rauw, stoer én zelfs een beetje grungy over. Helemaal vet te combineren met jeans, zwart leren jas, rood geruit houthakkershemd én…een motor.

Leave a Reply