SPECTRE is veruit de meest awesome film van dit moment. Zeer verheugd waren we dan ook toen we een uitnodiging van BELVEDERE Vodka kregen ter aankondiging van de nieuwe samenwerking tussen beide partijen. Met de zinsnede ‘Shaken, not stirred’ in het achterhoofd reisde ik af naar het Olympisch Stadion te Amsterdam om daar – in chronologische volgorde – in Jaguar’s te racen, sporen zoeken in een loft uitstarend over de Amsterdamse skyline, in een speedboot over het water te snellen én te feesten in het Okura onder het genot van vele drankjes en bloedmooie vrouwen. Life is good!

(Een recap van deze avond zie je in bovenstaande video.)

Wat hebben we nu precies geleerd tijdens deze avond? Hoe je een vodka martini samenstelt natuurlijk!

SHAKEN NOT STIRRED

Ter ere van het 24e James Bond avontuur is de Belvedere SPECTRE 007 martini gecreëerd. Haar klassieke karakter en elegantie zijn een ode aan de iconische vodka martini en brengt de zachte, rijke textuur van Belvedere naar voren met een vleugje olijf. Excellent choice, Mr. Bond.

BELVEDERE SPECTRE 007 MARTINI

60ml Belvedere vodka
10ml Dry Vermouth
1 Siciliaanse groene olijf
5ml vocht van Siciliaanse groene olijven

Mix met beleid de olijven in het mix glas. Voeg de overige ingrediënten toe en shake stevig met ijs. Zeef tweemaal en serveer in een gekoeld martiniglas.

 

Leave a Reply