Weken… nee, jaren hebben we gezocht naar het ultieme middel tegen een kater. We hebben wedstrijden georganiseerd, we hebben bibliotheken boek voor boek uitgeplozen om de remedie te ontdekken, we zijn op bezoek gegaan bij experts op het gebied van ‘bier drinken’ (lees: studenten). Geen van allen kon ons dé remedie vinden tegen een bonkende koppijn, een duizelig gevoel en een misselijkheid die zijn weerga niet kent. Niets hielp, niemand wist het.

Toch mogen wij onze trouwe lezers nu –na een jarenlange zoektocht- verblijden met de oplossing voor alle problemen. Voor mannen en vrouwen. Vanaf vandaag kan jij iedere avond om zes uur de kroeg uitwandelen om de volgende ochtend als een prins wakker te worden. Hoe? Simpel… In planten ligt het antwoord.

Planten ja. Planten zijn niet meer suf en saai. Planten zijn hot and happening and a must voor ieder huis. Of je nu alleen woont als 24/7 beroepsbachelor of getrouwd bent en kinderen hebt. Planten hebben een helende werking op eenieder. Planten zorgen voor een schone en frisse leefomgeving die de luchtkwaliteit van jouw woning aanzienlijk verbeteren. Daarnaast zorgen ze voor rust, spelen ze een essentiële rol bij het creëren van een aangename omgeving en verhogen ze de luchtvochtigheid.

Leave a Reply