Zoals jullie -en onze nabije omgeving weet- houden we van onze pilsjes. Niets heerlijker dan zonder stress, vrije tijd én met goed gezelschap lekker stevig door te drinken. Doordeweeks wordt er niet zoveel gedronken, maar in het weekend kunnen we er weer goed tegenaan. Blij waren we dan ook toen we een uitnodiging kregen van ons favoriete PR-Bureau om in pop-up bar PAND10 de bloemetjes eens flink buiten gaan zetten. Zo gezegd, zo gedaan. 

10.000 biertjes drinken
In PAND10 heerst een bijzonder knusse, gezellige sfeer waardoor je je echt thuis voelt in een stukje Amsterdam wat toch wel uniek te noemen is. Als onderdeel van Hotel L’Europe bedacht sterrenchef Richard van Oostenbrugge het concept van Pand10: 10.000 biertjes drinken in combinatie met fraaie bites. En dat is ‘m goed gelukt. Op de kaart staan 10 speciaalbiertjes waaronder Affligem, Tiger en Birra Moretti. De bites die we erbij krijgen geserveerd zijn overheerlijke kalfsbitterballen, bruschetta en een aantal hartige wafels. Perfecte keuze bij de uitgekozen biertjes.

In vintage stijl aftellen
Het pand ademt authenticiteit: een verlichte bierkrattenwand, vintage platen aan de muur én meubilair uit de dagen van weleer. Perfect om hier even te onthaasten. Zodra de 10.000 biertjes zijn getapt sluiten de deuren weer van PAND10 dus voor die tijd moet je hier absoluut geweest zijn! Het getal van getapte biertjes staat nu op 2000. Be there or be square…

‘10.000 biertjes stonden in de bar, één werd gedronken toen waren er nog… 9.999 biertjes over in de bar…’
Niet de kalender, maar de drinkende bezoekers bepalen wanneer pop-up bar PAND10 de laatste druppel geschonken heeft. PAND10 start een race tegen de tap en telt af van 10.000 naar 0 speciaalbieren. Ieder glas en elke slok is een stap dichter richting het 10.000ste drankje. Genummerde flesjes houden de stand van zaken bij, want ieder drankje kan zomaar de laatste zijn.

15-11-05 Interior Shoot-09 dsc01195_1024-20151106145635
www.pand10amsterdam.nl

 

Leave a Reply