Koop je ticket voor 25 euro in plaats van 45 euro! Last Minute Aanbieding, exclusief voor donderdag 17 december.

Grote kans dat jij wel bekend bent met de Parade, maar heb jij ook al kennisgemaakt met de winterse variant? Zo niet dan wordt het de hoogste tijd, want de WinterParade is zonder meer één van de gaafste events in december. Misterdaily maakt het nu wel heel aantrekkelijk voor je met een korting van maar liefst twintig euro op deze culinaire belevenis.

Op Tafel!
De WinterParade weet eten en entertainment op een unieke manier te combineren. De 120 meter lange tafel wordt namelijk niet alleen gebruikt om het diner op te serveren, maar dient ook als podium voor diverse artiesten. Gasten worden verrast met theateroptredens door onder andere Peter Faber en Club Gewalt, dans van Lucy Ones en muziek door Yorick Heerkens. Wanneer de optredens afgelopen zijn en de borden leeg, is het jouw beurt om plaats te nemen op tafel tijdens de Silentdisco by 433fm.

Korting op de WinterParade
Wil jij het Winterse spektakel als eerste ervaren, en ook nog eens een fikse korting krijgen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je krijgt van ons de mogelijkheid om op 17 december 2015 met 20 euro korting plaats te nemen aan tafel. Ga naar www.tafelvandeidee.nl om te registreren en een kaartje te kopen. Om korting te krijgen vul je de code “wp2015” in.

Niet getreurd als je al plannen hebt op 17 december, want de WinterParade kan worden bezocht van donderdag 17 t/m 19 december, en vrijdag 25 t/m woensdag 30 december.

Enjoy!

Beeld: Marjolijn van Dijk

Leave a Reply