De tijd van de traditionele, zwarte laptoptassen is voorbij. Sterker nog, deze eens zo degelijke manier om je laptop te vervoeren is tegenwoordig geheel te matchen met je persoonlijke stijl. Misterdaily heeft speciaal voor jou laptoptassen in vier verschillende stijlen geselecteerd, zodat jij altijd hip over straat gaat met die onmisbare laptop.

Avontuurlijk

Ga jij een weekendje de buitenlucht in, maar is het een stap te veel om je laptop thuis te laten? Kies dan voor deze laptoptas met vintagelook. De LED-interieurverlichting van deze tas maakt het mogelijk om zelfs in het donker al jouw spullen terug kan vinden.

pratesi_firenze_laptop_backpack_bruce_green

Chique

Met de Pratesi Raffaello laptoptas ben jij de meest stijlvolle man van het kantoor, en kun je na het werk zo door naar de date met je lady. De laptop heeft een versterkt vak voor een 15.4-inch laptop en beschikt over LED-verlichting die aangaat bij het openen van de tas.

pratesi_raffaello_aktetas_laptop_coffee_2

Sportief

Ben jij praktisch ingesteld en wil je niet al jouw zuurverdiende geld uitgeven aan een laptoptas, dan is deze tas de perfecte match. In de tas is niet alleen plaats voor een 17-inch laptop, er zijn tevens meerdere vakken zodat je al jouw spullen netjes geordend met je mee kan dragen.

lightpak_executive_line_laptop_rugzak_echo_2-1

Reislustig

Als je veel op reis bent is deze laptoptrolley onmisbaar. De stevige trolley heeft een speciaal vak om je laptop te beschermen tijdens de reis, en heeft genoeg ruimte voor andere bagage. Bovendien zit er een cijferslot op, zodat niemand anders ervandoor gaat met jouw kostbaarheden.

jsa_businesstrolley_zilver

Nonchalant

Jij wordt vaak omgeschreven als relaxt en laidback? Dan is deze leren aktetas echt iets voor jou. De tas bestaat uit twee vakken en biedt ruimte voor je mobiel, visitekaartjes en pennen. Niet onbelangrijk: de schoudderriem is afneembaar, waardoor jij zelf kunt bepalen hoe je deze tas wilt dragen.

pride_soul_leren_aktetas_earl_bruin-1
Bekijk alle tassen op Marington.nl. 

Leave a Reply