Mocht binnenkort één van je vrienden het geniale idee hebben om een concert te boeken bij het Ziggo Dome. Aarzel dan niet met je positieve antwoord. Zeg ja, en neem direct de verantwoordelijke taak op je om een hotel te boeken. Dankzij Misterdaily boek jij het allergaafste hotel van Amsterdam dat heel toevallig naast het Ziggo Dome en de Amsterdam Arena ligt. Sterker nog, als jij in de ochtend wakker wordt na een te lange, maar te gezellige, avond en je opent je gordijnen…. kijk jij uit op de Ziggo Dome.

Onlangs was Misterdaily te gast in het net geopende Jaz in the City te Amsterdam en het beloofde de nacht van ons leven te worden. Niet alleen omdat er als verrassing een klein concertje van living legend Faithless op het programma stond, maar ook omdat de combinatie food – drinks en comfort in het Jaz in the City hotel van het hoogste niveau zijn. Alles in het hotel ademt muziek én misschien is dat wel de reden waardoor wij als muzikale redacteuren (onze smaak reikt verder dan Stairway to Heaven, het muzikale kunnen nijgt echter meer naar Highway to Hell) ons hier zo thuis voelden.

Music minded crowd 
Het Jaz Amsterdam richt zich op open minded bezoekers die wel van een feestje houden. Niet voor niets is de stadscultuur key in de filosofie van het hotel, met performances door Amsterdamse artiesten en dj’s, art expo’s van lokaal talent en een state-of-the-art app die die insider tips voor hotspots geeft. Of je nu een concert of expo bijwoont: beneden bij Rhythms (in het Jaz) moet je zijn na middennacht.

JAZ

Moderne functionaliteiten 
In het hotel vind je 247 kamers en 11 suites, het grootste deel kijkt uit op de prachtige Amsterdamse skyline. Mocht je wat extra budget overhebben reserveer dan een suite. Wij hebben nog half een poging ondernomen om deze kamer te bemachtigen, maar wonnen de wedstrijd (wie raadt het aantal CD’s op de suite) helaas niet. Gelukkig zijn alle kamers in het Jaz voorzien van een kingsize bed, een eigen yogakit (niet geheel onbelangrijk) en een klasse TV- en audio experience. Kan je na het concert nog even nagenieten van een concert van je favoriete band.

Oh ja, verdwalen gaat je niet lukken. Met de Jaz app op je smartphone heb je namelijk altijd je sleutel letterlijk en figuurlijk bij je. En anders begeleidt de verlichting van het hotel je wel op je nachtelijke speurtocht.

In house kitchen -bar & dance 
Ook voor non-hotelgasten is Amsterdam een nieuwe dinner-, drinks- en dance spot rijker. Het in house bar-restaurant serveert de ‘nouveau ruig’ cuisine, met onder andere verse sandwiches, homemade burgers en gourmet friet. Experimentele cocktails, craftbieren van Amsterdamse brouwerijen en slow brew koffies van een lokale branderij sieren de drankenkaart. Alles is farm-fresh, met speciale aandacht voor streekproducten. Met elke avond live-programmering, dj’s of een themed party is Rhythms een frontrunner in het opkomende stadsdeel Zuidoost. Bijzonder aan Rhythms is dat je het ene moment aan een GT kan zitten en letterlijk twee minuten later door een volle Ziggo Dome overdonderd wordt. Vanuit Rhythms heb je uitzicht op het Ziggo Dome plein en kan je peilen wanneer de rij is verdwenen, waarna je op je gemakje naar binnen kunt lopen.

Voor meer informatie bezoek www.jaz-hotel.com

Leave a Reply