Begint jouw mobiel alweer een beetje te vervelen of heeft hij een stijlupgrade nodig? Wacht dan nog even voor je naar de winkel holt en een smak geld uitgeeft. Wij hebben namelijk een aantal simpele manieren op een rijtje gezet waarmee jij jouw smartphone helemaal aanpast aan jouw smaak.

Verander je launcher

Launchers zijn populaire apps in de Google Play Store, en dat is niet zo gek. Je kunt je smartphone namelijk persoonlijker én functioneler maken. De bekendste app is waarschijnlijk de Nova Launcher, die lijkt op de normale launcher, maar dan wel met meer mogelijkheden om je telefoon aan jouw persoonlijke smaak aan te passen. Andere leuke opties zijn: Launcher 8 (Windows interface), Go Launcher EX (veel verschillende thema’s) en Solo Launcher (veel opties)

Vervang je wallpaper

Natuurlijk weet je best dat je de wallpaper kunt vervangen, en wellicht hebt je al heel lief een foto van je vriendin op de achtergrond toegevoegd. Maar er is veel meer mogelijk. Download een app die elke dag jouw wallpaper verandert, kleuren en vormen kan vervagen of een fotomuur voor jou creeërt. Als je toch bezig bent kun je ook meteen je iconen aanpassen.

Ga op zoek naar de leukste widgets

Widgets kunnen jou snel informatie leveren of zorgen voor interactiemogelijkheden met internet en applicaties op je telefoon. Zo kun je snel het weer checken, met één tik je internet uitzetten of direct je afspraken zien. Wist je dat je met widgets ook je telefoon stijlvoller kunt maken? Zo kun je bijvoorbeeld iconen maken met jouw favoriete foto’s of de kleur van het meldingslampje veranderen.

Maak van je smartphone een portemonnee

Het is al mogelijk om te betalen met je telefoon (zowel mobiel bankeren of bij de kassa), bonnetjes worden steeds vaker digitaal opgestuurd, met speciale apps kun je visitekaartjes fotograferen en oplsaan en wellicht kunnen we onze smartphone binnenkort ook als OV-kaart gebruiken. Die portemonnee kan in de toekomst dus gewoon thuisblijven. Voor nu kun je ook letterlijk een portemonnee van je smartphone maken met behulp van een hoesje.

Kies een hoesje

Over hoesjes gesproken, ook deze accessoires kunnen een belangrijke rol spelen in het personaliseren van jouw mobiel. Nu kun je voor bizarre hoesjes gaan in de vorm van een pistool, of met een achteruitkijkspiegel of ruitenwissers, maar je kunt ook kiezen voor een iets praktischer model.

Check knaldeals.com  voor de gaafste telefoonhoesjes, zoals bumpers, 360 cases en draadloos opladen.

Leave a Reply