Je staat aan de bar op vrijdagavond. Met vrienden lekker weekend vieren, biertje erbij, chille muziek én een overvolle kroeg. Aan de andere kant van de bar zie je opeens een prachtige jongedame staan. Je wil met haar in contact komen, maar met een openingszin kan je anno 2016 niet meer aankomen. Wat doe je dan? Juist, je schrijft je naam, nummer en tekent een hartje op een bierviltje en gooit dat voor haar neus neer. Voila. 

Andere situatie:

Vier nachten lang ben je op geweest om ideeën voor jouw project te bedenken. Het echte ‘Eureka-moment’ heeft zich tot op heden nog niet in je hoofd gemeld. De deadline is morgen én eigenlijk heb je nog niets nuttigs op papier. “Dat wordt een ontslag, ” verzucht je bij jezelf. Je besluit naar de kroeg te gaan om daar even tot rust te komen. Een paar biertjes verder en opeens ontwikkelt het idee in je hoofd. Snel kijk je om je heen om het op te schrijven zodat je het niet vergeet. Juist… het viltje!

Andere situatie:

Je organiseert een verrassingsfeest voor je beste vriend. Hij reisde 2 jaar door Australië en keert nu eindelijk terug naar Nederland. Jij bent verantwoordelijk voor het feestje en de aankleding daarvan. Tot in de details moet je laten zien hoe gaaf jullie het vinden dat persoon X weer terug is. Wat is nu vetter dan zelf bierviltjes te ontwerpen in de vorm van een hartje met de tekst ‘Welcome back’.

Zeg het met bierviltjes.

Leave a Reply