Na een lange werkdag duik jij natuurlijk het liefst meteen op de bank om de rest van de avond helemaal niets meer te doen. Helaas hebben de meeste van ons geen privéchef, dus zul je op een gegeven moment toch echt naar de keuken moeten sloffen om een maaltijd te bereiden. Als je dan toch in de keuken bent, dan kan je de ervaring maar beter zo leuk mogelijk maken. Hoe je dat doet? Door één van deze items aan te schaffen.

Multifunctioneel fornuis

Het fornuis is niet langer ouderwets en saai, maar super hip door de combinatie met moderne technieken. Deze nieuwe versie van een oud keukenapparaat biedt gemak voor de luie keukenprins maar kan tegelijkertijd functioneren als de ideale tool voor de echte kookliefhebber. Onze aanrader? Het Linea Principale (VPI-104 M) fornuis van Boretti, die een inductiekookplaat, oven én magnetron in één biedt.

Boretti koken

Keukeneiland/bar

Natuurlijk is een keukeneiland zeer handig voor koks die graag alle ruimte hebben om hun creatieve spinsels te verwezenlijken, maar ook als je geen masterchef bent is het een goede aankoop. Schuif een paar barkrukken aan en je hebt jouw keuken omgetoverd tot een geweldige hangout voor je mannenavondje. Schuif dat biertje maar door!

Betonnen keukenblad

Bij beton denk je niet direct aan de woorden ‘sfeervol’ en ‘stijlvol’, en toch is dit precies wat een betonnen keukenblad kan betekenen voor jouw keuken. Dit materiaal is niet langer enkel geschikt voor in de garage en komt steeds vaker terug in woningen. Het kan zorgen voor een industriële, stoere look, maar kan ook prima samengaan met een klassiekere woonstijl. Kijk eens bij HS-Interieur voor betonnen keukenbladen.

hs - betonnen

Touchscreen keukenapparaat

Niet alleen jouw smartphone en televisie worden steeds slimmer, ook in de keuken hebben we te maken met intelligente apparaten die jouw leven een stuk gemakkelijker kunnen maken. Een koelkast die jou vertelt wat voor gerecht je kunt bereiden met de producten die jij in huis hebt, even het nieuws bekijken op de oven. Wij zien het wel zitten! Voor nu houden we het nog even op ovens met touchscreen, die makkelijk instelbaar zijn en die je vaak ook nog eens kunt voorprogrammeren.

Onzichtbare afzuigkap

Een afzuigkap is nou niet echt het meest smaakvolle apparaat in de keuken en dan hebben we het nog niet eens gehad over het storende geluid dat de meeste afzuigkappen produceren. Vandaag de dag zijn er echter genoeg stijlvolle opties waarmee jij jouw keuken juist chique kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor een afzuiger die in het werkblad of de kookplaat is ingebouwd.

Photo credit: larkandlarks via Visualhunt.com / CC BY

Leave a Reply