Het worden van een pappa heeft een soort glans om zich heen. Niet alleen zwaai je het jonge, vrije leven vaarwel, je neemt als fris geworden vader ook meer verantwoordelijkheden. Je zal wel moeten. Aangezien mannen als Brad Pitt, Ashton Kutcher en Ben Affleck je zijn voorgegaan (en die niet bepaald verlegen liggen om aandacht van vrouwelijk schoon) kunnen wij je als Misterdaily aanraden om zo snel mogelijk aan het vaderschap te beginnen. Wanneer de mogelijkheid zich voordoet: ga ervoor!

Je cool-factor als vader is gewaarborgd, je mannelijkheid is veilig gesteld en welke man wil nou geen groot nageslacht. Tegenwoordig zijn er voldoende coole opties om door het leven te gaan als een stijlvolle pappa. En gelukkig helpt kinderwagenmerk Mutsy ons goed op weg. Letterlijk.

Mutsy biedt een breed assortiment aan stoere kinderwagens. Zo loop je niet door het park te wandelen met een roze-gekleurde buggy, maar kan je met opgeheven hoofd door het Vondelpark wandelen terwijl vrouwen zich verlekkeren aan jouw voorkomen. Hé, ook als pappa mag je ook nog genieten van de positieve aandacht! De kinderwagens van Mutsy zijn zorgvuldig in elkaar gezet zodat zowel het kindje als de duwende pa (of ma) een voortreffelijke rit heeft. Kinderwagens hoeven anno 2016 dus helemaal niet meer suf te zijn. Integendeel.

RGB Igo urban nomad white&blue - landscape

Het assortiment wat Mutsy aanbiedt zijn drie verschillende systemen: de Igo, de Evo en de Nexo.  Ieder Mutsy onderstel kan worden gebruikt vanaf de geboorte, hetzij met reiswieg (IGO en EVO combi-kinderwagens), hetzij met het zitje in ligpositie (NEXO buggy) of met een autostoeltje groep 0+. Ook kan je er tal van accesoires op klikken. De veiligheid en de comfort van het kindje zijn de kernpunten waarop iedere Mutsy is gebouwd. Niet voor niets is het zitje van het kind op verschillende manieren te verstellen. Het zitje van de Igo en Evo kan je in beide richtingen op het frame plaatsen zodat je naar je kindje kan blijven kijken tijdens de wandeling.

De Mutsy kinderwagens zorgen voor gemak voor het kindje door de ergonomische wandelwagenzitjes die het mogelijk maken om de hoek tussen zitvlak en ruggesteun te verstellen. Maar ook aan de comfort van de vader is gedacht.  Mutsy kinderwagens hebben hoge duwers, de hoogste stand bij de IGO is maar liefst 104 centimeter. Ideaal dus voor de lange Nederlandse man.

De IGO kunnen we beschouwen als de Bentley onder de kinderwagens. En dat menen we nog niet eens heel gekscherend. Wat denk jij van vier verschilende special editions, keuze uit zeven frame uitvoeringen en een inovatief concept qua design.  Bovendien hebben alle Mutsy kinderwagens velgen waarvan de vorm is gebaseerd op het logo.

Hetgeen kenmerkend is voor Mutsy? Veelzijdigheid, oog voor ergonomie én gebruiksgemak en dit allemaal in een stijlvol voorkomen. Zij zorgen voor alle details als het gaat om de kinderwagen. Kan jij je mooi druk maken om je cool-factor!

Klik hier om jouw perfecte match te vinden.

Leave a Reply