Ruim een week geleden reisde Misterdaily af naar een toen nog onbekende locatie. Een land waar je niet snel heen rijdt met de auto, maar wat daardoor des te spannender is. Onherbergzame bergweggetjes, in de holst van de nacht een locatie proberen te zoeken, niet wetende waar je uitkomt. Deze zinnen vatten eigenlijk het concept van SRPRS.ME perfect samen: destination unknown, maar gaaf is het wel!

Op reis met SRPRS.ME betekent alles uit handen geven. Van het boeken van je hotelkamer tot het uitstippelen van de route. They really take of everything. Daarnaast is de organisatie ideaal voor personen van alle klassen. Of je nou met studentenvrienden een onbezorgde low budget trip wil maken of dat je met je aanstaande vrouw naar de zon wil reizen. Je kan kiezen uit de categorieën: ‘Adventure’, ‘City Tripping’, ‘Sunsation’, ‘Solo together’, ‘Multy City’, ‘Road Tripping’ of ‘Broke’.

Onze locatie blijkt in het pittoreske Luxemburg te liggen. Niet de meest spannende locatie, maar juist om deze reden des te leuker om bij dit nabij gelegenlandje op bezoek te gaan. In een mix van Duitstalige en Franstalige borden weten we de weg te vinden naar Chateau d’Urspelt***. Een heus sprookjeskasteel waar het de gasten -blijkt later- aan niets te kort zal komen. Of je nu uren wil chillen in de privé-sauna of liever in de avond geniet van live-muziek bij het haardvuur. ‘Even tot rust komen’ is de alomvattende, juiste term.

CHATEAU
Bijzonder veel is er in deze omgeving niet te doen, maar dat zorgt ergens juist voor een onthaast gevoel.  Wij rijden naar wat kleine stadjes die op -pak en beet- een half uur/uur van Urspelt rijden liggen. In onze felrode KIA Cee’d SW vormen we een welkome verschijning in de stille, bergdorpjes. We drinken speciaalbiertjes op het terras, genieten van de laagstaande zon en maken ons slechts zorgen over de wolkjes die zo nu en dan voor de zon kruipen. En dat is het fijne van SRPRS.ME, zij regelen alles zodat jij niets meer hoeft te doen. Het échte vakantiegevoel laat maar zeggen.

Srprs.me. You’ll go wherever you’re meant to go.

Château d’Urspelt****
Adres: Am Schlass, 9774 Urspelt (Clervaux)
Luxemburg
Srprs.me

Leave a Reply