Al sinds kind af aan heeft jullie redacteur de droom gehad om ooit hoofdredacteur te zijn van een goedlopende kwaliteitskrant, dat dit een andere pad is geworden geeft niet. Toch blijft het ergens kriebelen om nieuwtjes te ontdekken, te schrijven over het wel-en wee in de wereld, de feiten rondom de Brexit. Afijn, het hebben van een eigen krant is gewoon gaaf. In een tijdperk als 2016 is het voor iedereen mogelijk om een krant te vullen met tekst, afbeeldingen én reclames.  Dankzij Reclameland.

– Voor ondernemers

Als je de oprichter bent van een eigen evenement of festival is het interessant om je bezoekers extra meerwaarde te geven. Bij een meerdaags festival zou je bijvoorbeeld de activiteiten en foto’s van dag 1 uit kunnen werken in de vorm van een krantje en deze ‘s ochtends bezorgen bij de gasten. Een leuke manier om verbondenheid te creëren tussen de bezoekers, organisatie en het feest an sich.

– Voor je club

Lid van een schaakvereniging? Maak je deel uit van een voetbalteam? Ga je ieder weekend paardrijden op de Veluwe? Vereeuwig je activiteiten, grootse prestaties en gezamenlijke vreugde in een krantje. Leuk voor het nageslacht!

– Voor particulieren

Hoe leuk is het idee als je bijvoorbeeld een bijdrage moet leveren voor je sportclub, je een oom in het zonnetje moet zetten op een ludieke manier of een vriendinnetje wil verrassen voordat ze op reis gaat met een ‘vriendenkrant’.

Krant drukken bij Reclameland! 

Leave a Reply