Matrassen, we slapen erop. We soezelen wat. We eten een pizza in bed op een brakke zondag, we slepen er veroveringen van de nacht mee naar toe, maar eigenlijk denkt niemand echt na over het concept ‘matras’. Joep Verbunt wel, hij creëerde Matt Sleeps en is op missie om matrassen wereldwijd een sexy imago te geven.

En dat is hem tot op heden prima gelukt. Matt Sleeps heeft binnen afzienbare tijd de matrassenwereld letterlijk op zijn kop gezet. Niet heel verwonderlijk aangezien de creatieve ondernemer behoorlijk wat tijd heeft gestoken in het testen en experimenteren om als eindproduct ‘het beste matras ter wereld’ te verkrijgen. Dit testen deed hij o.a. in samenwerking met testers, hotels en studenten van de TU Delft. Het comfort van dit matras is weergaloos, de stijl is sexy en de algehele ervaring van Matt Sleeps is een dikke 10.

BJ2A0546 1kopieklein

100 dagen testen
Zwaai lange wachtrijen in saaie meubelboulevards vaarwel, Matt Sleeps kan je gewoon online bestellen. Desnoods met je badjas aan. Het grootste voordeel is dat je het matras 100 dagen vrijblijvend mag testen, vind je het niks: dan wordt het matras opgehaald en aan het goede doel geschonken. Awesome!

www.mattsleeps.com

Leave a Reply