Wij van Misterdaily drinken zo nu en dan graag een whisky. Met name als de herfst weer terugkeert naar onze landje zijn de avonden van kou én de knusheid van whisky een goede combinatie. Whisky-kenners kunnen het beamen, het drinken van een whisky is een ervaring die je met al je zintuigen waarneemt. Vorige week waren we te gast bij de officiële perslancering van The Glenlivet Cipher, een mysterieuze whisky waar de ingrediënten (nog) niet bekend zijn – en ook niet op de fles staan. Hoe je erachter komt? Zelf proberen! 

Maak de test 
Wie de uitdaging aangaat vindt de eerste hint voor zijn zoektocht naar de smaaknotities op het label, waar één van de officiële smaken cryptisch verborgen is. Daarna worden ze doorverwezen naar cipher.theglenlivet.com voor de ultieme smaaktest. Hier begeleidt Alan Winchester, meesterdistillateur van The Glenlivet, je om de geuren en smaken die verborgen zijn in deze unieke whisky te achterhalen.

Alan Winchester: “Met de lancering van The Glenlivet Cipher stel ik fijnproevers en drinkers van over de hele wereld voor de ultieme uitdaging om hun smaakvermogen te bewijzen. Met groot genoegen nodig ik iedereen uit om met ons de de smaakervaring te ontdekken. Gedurende de hele campagne zal ik social media en de hashtag #TheGlenlivetCipher in de gate houden om te zien wie erin slaagt om de smaaknotities van deze mysterieuze single malt te ontcijferen.

Beeld: Tony Perez

DSC06065

Leave a Reply