De zomerse nachten duren begin september helaas niet heel lang meer. We moeten ons gaan voorbereiden op een strenge en koude winter (klinkt heftig, valt mee). Dit gegeven wil echter niet zeggen dat we voorlopig niet meer buiten in onze tuin kunnen zitten, sterker nog: de herfstachtige avonden zijn juist het meest gezellig in combinatie met vrienden, rode glühwein én een zelfgebouwd kampvuurtje. In jouw tuin.

Maar wat maakt jouw tuin nu anders dan die van de buren? Een ander meubelsetje? Geen Dahlia’s en klaprozen, maar een Weber én een zelfgebouwd zwembad? Tegenwoordig kan je haast alles een persoonlijk tintje meegeven: van de cover van je telefoon tot je eigen dekbed en van een betaalpas met de foto van je hond tot customise-mogelijkheden van je tuin.

Tuinposter 
En zeg nou zelf: wat is er leuker dan een tuinposter waar je iedere avond naar kan staren? Laat er een mooi lichtje op schijnen, zet er wat kaarsjes en bloemetjes naast, zo blijft die ene bijzondere foto shinen in jouw kleine, heilige tuintje. Mi Rowsu (tuintje in mijn hart) zou Jan Smit gezegd hebben.

Foto op hout 
Een andere mogelijkheid zou een fotoproduct van Fotoophoutstunter.nl zijn. Foto’s op hout laten drukken wordt steeds meer vanzelfsprekend, doordat je deze ook steeds meer in woontrend magazines ziet. Mocht je deze optie overwegen dan zijn er ook hier diverse mogelijkheden. Van een foto op vurenhout tot afdrukken met white-wash. Zo doe je nog iets nuttigs met je oude foto’s!

Geniet van jouw tuin! 

Leave a Reply