Helaas was het vandaag een tamelijk grijze dag, gelukkig zijn de weersvoorspellingen goed. Wij zijn allang in onze nopjes omdat de lente en zomer weer voor de deur staan. Dag Koning Winter met je witte bontjas, tijd voor korte broeken, shirts en Corona’s op het terras. Ik heb alvast voorpret beleefd door dit jaar 3 vakanties te boeken. Op naar de zon & tabee.

Ook de voorbereidingen voor het reguliere zomerseizoen (als ik wel thuis ben) zijn in volle gang. Om alles gereed te hebben wanneer de zon bepaalt dat het 30 graden wordt hebben wij alles alvast voor je op een rijtje gezet. Jouw checklist: voorbereidingen voor de zomer.

– Black Bastard

Jouw tuin verandert niet in een mannenwalhalla zonder een Black Bastard. Geen idee waar we het over hebben? De Black Bastard is een eivormige houtskoolbarbecue die leverbaar is in verschillende maten. Hij is geheel vervaardigd uit keramiek en is de perfecte oplossing om jou en je kameraden van premium meat te voorzien.

Black Bastard

– Hottub

Deze optie lijkt misschien nogal rigoureus, maar je zal er geen spijt van krijgen. Op de zwoele zomeravonden er is niets heerlijkers dan je in je zwembroek te hijsen, een biertje te pakken en te luisteren naar summer tunes. Natuurlijk beter met een jongedame aan je zijde.

Hot Tub

– Terrasoverkapping

Helaas weten we hoe wispelturig het Nederlandse klimaat kan zijn. Dan schijnt het zonnetje, dan valt de regen bij bakken uit de hemel. Laat jouw zomeravonden niet in het water vallen en wees voorbereid met een polycarbonaat of glazen terrasoverkapping. En tegenwoordig zijn die ook niet zo duur meer…

Terrasoverkapping
– Speciaalbier-voorraad

Een zomeravond zonder bier is not done. Deze zomer geen fancy G&T’s, geen stijlvolle Vermouth en al helemaal geen dure champagne. Deze zomer gaan we voor de speciaalbiertjes. Heeft een lokaal witbiertje jouw voorkeur of ga je voor een Indisch speciaalbiertje?

Van Bieren
Misterdaily wenst jou bij dezen al een prettige zomer (nog een paar maandjes slapen)! 

Leave a Reply