Een zwaar onderschat verleidingswapen en voorspel, een sensuele massage, heerlijk… Natuurlijk, op z’n tijd is het ook mega geil als je de kleren van m’n lijf rukt en me vurig overal begint te zoenen… Maar in combinatie met een sensuele massage mag je het rustig maar wel vol verleiding opbouwen.

Nu heb ik het niet over het gewone schouders knijpen. Nee, dit gaat een stukje verder, dieper, heter… Ik heb het over zo’n massage die lust opwekt en het warmer maakt in de slaapkamer. En dat is sowieso heel fijn voor een koukleum als ik (en de meeste vrouwen).

Voorbereiding

Geen geile massage zonder een geil deuntje, simpel als wat. R&B is wel een genre wat zich goed leent voor avondjes als deze. Right Thing (AndreaLo remix) is mijn persoonlijke favoriet.

Kleed je me wel uit?

Ik vind het persoonlijk heerlijk om uitgekleed te worden en ik denk dat vele vrouwen deze gedachte wel met mij delen. Vooral als je het uitkleden al gebruikt als één groot verleidingsspel, wat de hele massage eigenlijk ook is. Telkens die aanraking, opwinding en het uitstellen van de “echte actie”.

Begin rustig, als je écht ervoor gaat pak dan een fijne massageolie erbij van bijvoorbeeld easytoys.nl en warm je handen van tevoren op door ze tegen elkaar aan te wrijven. Vervolgens leg je rustig je handen op haar rug en glijd in langzame, ritmische bewegingen dwars over haar rug van binnen naar buiten. Werk je weg omhoog en laat je handen vervolgens weer terug glijden vanaf haar nek weer naar haar heupen.

Fijne, geheime plekjes

Iedere vrouw heeft wel plekjes op haar lichaam waar zij het liefst aangeraakt wordt. Dit kan je van tevoren vragen of erachter komen door heel erg goed op haar reacties te letten tijdens het masseren. Mijn persoonlijke favorieten: het onderste deel van mijn onderrug, de contouren volgen van mijn lichaam en als je me helemaal gek wilt maken, pak dan mijn dijbenen ook nog eventjes mee.

Phoe, na het schrijven van dit artikel krijg ik spontaan zin (in zo’n sensuele massage). Dus mocht je eventjes willen oefenen…

Leave a Reply