Contactlenzen, zitten niet in de weg bij het sporten en bewegen, passen op alle kleding stijlen en beslaan niet bij verschillende weeromstandigheden. Logisch dat lenzen populair zijn, er zijn nu zelfs contactlenzen gecreëerd die in gehouden kunnen worden tijdens het slapen. Voor de echte lenzenliefhebbers.

Begrijp me niet verkeerd, er is niks mis met een brilletje maar contactlenzen hebben zo hun voordelen. Zo voldoen zij bijvoorbeeld ook aan de kromming van je oog. Hierdoor heb je dus een breder gezichtsveld, wat weer minder vervormingen en obstakels zoals bij een bril veroorzaakt.

Horrorverhalen op Google

Het is wel een dure kwestie voor vele volwassenen in Nederland. Wist je dat wel een derde van de Nederlanders bijziend is? Ondanks de goedkope varianten contactlenzen die te koop zijn, is het niet een heel slecht idee om toch iets meer uit te geven. Even op Google zoeken naar ervaringen met goedkope, kwalitatief slechte lenzen en er komen allemaal horrorverhalen bovendrijven.

Eyelens.nl verzekerd hun klanten van een hoge kwaliteit. Ze werken samen met diverse fabrikanten van A-merken en bieden alleen de beste multifocale lenzen aan. De lenzen zijn geschikt voor bril- en lensdragers die niet meer genoeg hebben aan alleen een vertesterkte. Zij hebben ook een aparte leessterkte nodig, dat komt omdat de lens van het ook minder elastisch geworden is en dan kan het lastiger zijn om het zicht te focussen op dingen die dichtbij staan.

Best handig dus, die multifocale lenzen. In deze lenzen worden dus twee sterktes in één enkele lens gecombineerd. Dat betekend dat je naast veraf ook dichtbij weer goed zal kunnen zien. Je kan dus ook wel spreken van: multifunctionele lenzen.

De zogenoemde “slechte kwaliteit” in de horrorverhalen op Google zullen niet de enige boosdoener zijn. Gebrek aan hygiëne kan voor veel problemen zorgen. En hier kan je natuurlijk altijd zelf iets aan doen!

Leave a Reply