Rijdend door het bos met luxe villa’s langs de weg kwam ik dan eindelijk aan op locatie: Bergen aan Zee. Een plek waar je misschien niet zo snel heen zou gaan, maar ik zeker aanraad. Hier bevindt zich hotel ‘Meyer’ dat een aantal meter van de zee is gevestigd.

Bij aankomst werden we al ontzettend vriendelijk ontvangen door de eigenaar en het personeel. Je kan bij het hotel een hapje eten bij Grand Café Maz, ook als je er niet verblijft. Met een gevoel dat je je op een plein bevindt in het buitenland is het zeker niet verkeerd om hier plaats te nemen voor je avondmaal.

Spectaculair plankje

Het voorgerecht was een proeverij van verschillende gerechten. Voor Larissa een vegetarische kant van het plankje en voor mij hapjes met vlees erin verwerkt. Bijzonder maar zeker wel smakelijk.

Goed gevulde maag

Voor het hoofdgerecht kreeg Larissa (natuurlijk) een vegetarische risotto, terwijl ik een lamsfilet met gekookte groente mocht proeven. Twee totaal verschillende gerechten maar beide zeker een aanrader. We kunnen zeggen dat je bij Meyer niet met een lege maag naar huis gaat als je een hoofdgerecht achter je kiezen hebt. Jeetje wat vullen de gerechten goed! Moet je nagaan dat er nog een toetje op het menu stond…

Als je je avond op een rustige, maar ook lekkere manier wilt spenderen is het restaurant van hotel ‘Meyer’ in Bergen aan Zee een echte aanrader. Zee, kalmte, klein briesje…

Leave a Reply