Oh mannen, zelfs met een simpele parfum kunnen jullie nog de mist ingaan, velen van jullie weten namelijk niet eens wat het favoriete geurtje is van je vriendin (of moeder, of zus). Bovendien moeten wij vrouwen sowieso ook maar mazzel hebben als jullie onze verjaardag op z’n minst niet vergeten!

Niet alleen verjaardagen zorgen voor problemen

Vaak genoeg vergeten mannen ook wel eens dat vrouwen het niet alleen belangrijk vinden om op hun verjaardag een liefdevol cadeau te krijgen, maar ook met kerst, Valentijn, jubileum, trouwdag en niet te vergeten voor de moeders: moederdag.

Een verkeerd cadeautje kan ervoor zorgen dat een vrouw zich zelfs een beetje als een soort vreemde zal gaan voelen voor haar eigen man (of zoon, of broer). Ja mannen, zo erg kan het zijn en zo kwalijk kunnen we je het dus nemen!

Tips voor het vinden van het juiste cadeau

Blijkbaar weten jullie mannen dus niet zo heel veel af van ons vrouwen, gelukkig bestaat er de site Radbag.nl. Hierop kan je super leuke cadeaus vinden “voor haar”! Makkelijker kan ik het niet maken voor je. Over het algemeen zijn deze cadeaus allemaal wel toepasbaar voor de ‘algemene’ vrouw. Daarnaast kan je ook een superfood halen voor haar, tegenwoordig is dat ook erg populair! Zoals Biotona Superior Matcha of lekkere Nakd repen bij Holland & Barret.

Natuurlijk is het alsnog persoonlijk te maken door of te gaan voor de personaliseerbare cadeaus op de website, of even goed na te denken over de dame in kwestie. Drinkt ze veel wijn? Dan is wellicht de wijnflesglas iets voor haar. Is ze een koukleum? Dan is een verwarmbare knuffel wel een geschikt cadeau voor haar. Houd ze van chocolade maar is ze aan de lijn? Altijd lastig. Je wilt haar wel steunen in haar afstand naar chocola en ander ongezond eten maar toch, met een verjaardag mag je haar wel verwennen… Radbag heeft de oplossing: “Puzzel Pod cadeau-Cryptex”, een afsluitbare container die kan worden geopend door een bepaalde lettercombinatie (gewoonlijk een woord) in te voeren. Alleen degene die dit raadsel oplost kan de container openen en krijgt toegang tot de verborgen inhoud.

Leave a Reply