Wij Nederlanders zijn echte koffiedrinkers. Per dag drinken we zo ongeveer 6,5 miljoen liter koffie. Als je het zo omrekent is dat ruim drie kopjes per persoon. Heftig wel… maar ook erg lekker. Vooral koffiebonen worden steeds populairder.

Opstartproblemen als je vroeg op moet voor werk of je studie: volgens mij kent iedereen het wel. De ene wordt al wakker door een beetje water over zijn gezicht te gooien, terwijl de ander twee kopjes koffie moet drinken. Velen van ons proberen koffie juist te ontwijken terwijl dat helemaal niet hoeft.

Wil je iets in je koffie?

Iedereen drinkt zijn koffie op een andere manier. Dat is ook het leuke aan een mens, iedereen is anders dus de koffie gaat er natuurlijk ook anders in. Super sterk of juist voor de helft gevuld met melk. Zelf heb ik thuis een nespresso apparaat staan. Wel is het altijd een opgave om een site te vinden waar ik capsules hiervoor kan kopen die ook een lekkere smaak bevatten.

Gelukje voor mij! koffiecentrale.nl biedt een ruime assortiment aan met verschillende capsules. De smaak van bonenkoffie is zo veel beter in vergelijking met koffie pads. Die pure koffiesmaak… Oké ik hou m’n smaakpupillen wel even in.

De heerlijke nespresso cups zijn in verschillende formaten en smaken verkrijgbaar op de site. En niet alleen nespresso, maar ook meerdere merken waar jij misschien je voorkeur aan uitgeeft. Het is overigens heel handig dat je je koffie cups kunt bestellen aangezien de meeste van ons tegenwoordig erg druk zijn.

Leuk feitje

Voor iedereen die zijn ogen niet open kan krijgen in de ochtend: drink een lekker koffietje van heerlijke bonen. Oh ja en nog een leuk feitje mannen! Als je minstens drie koppen koffie per dag drinkt heb je 18 procent minder kans om te overlijden aan welke aandoening dan ook dan niet koffiedrinkers. Bij de vrouwen is dit namelijk acht procent.

Leave a Reply