Alweer een tijdje op dezelfde plek aan het hangen? Tijd om te verhuizen! Nu zeg ik dit wel heel enthousiast, maar vooral jullie mannen zullen weinig zin hebben in al dat gedoe. Uitzoeken, inpakken, verhuizen, uitpakken… Dan heb je helemaal pech als je vriendin een schoenen, tassen en/of kleding verslaving heeft…

Maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk

Begin bijvoorbeeld met de slaapkamer en schrijf op die dozen “slaapkamer”. Klinkt heel logisch, maar dit is echt een gouden tip. Op deze manier kan je ook heel georganiseerd weer uitpakken in je nieuwe slaapkamer. Trouwens, je kan ook iets hebben aan de spullen uit je slaapkamer voor het inpakken van je keuken spullen en vice versa. Gebruik bijvoorbeeld sokken om je glazen te beschermen, handdoeken om serviesgoed te beschremen en folie om bodylotion goed in het flesje te houden.

Vuilniszakken om al die kleding

Klinkt misschien maf dit en nee, het is niet om je kleding te beschermen. Een vuilniszak halen over een aantal opgehangen kledingstukken is een stuk makkelijker dan al je kleding stuk voor stuk je kast uit halen, toch? Op deze manier kan je kleding aan de hangertjes blijven en ben je ook direct een stuk sneller klaar bij het inladen van de kast in je nieuwe slaapkamer. Vooral wanneer je vriendin een hoop heeft hangen.

Inpakken gedaan? Wegwezen!

Tijd voor een nieuwe start, een nieuw plekje en nieuwe buurtjes (hopelijk maken ze niet al teveel herrie). Voor je van gedachten verandert: pak die dozen en begin deze te verhuizen naar je nieuwe locatie. You can do this!

Het is vaak niet zo dat er in je nieuwe huisje niet meer geklust moet worden. Ja mannen, dit is toch eigenlijk wel een beetje jullie taak. Dat maakt de man ook wel erg sexy, even zweten (zonder shirt). Even serieus: let wel op je oren. Al dat geboor kan écht schade toedoen aan je kostbare oren. Je hebt hier maar één paar van en krijgt geen nieuwe. Daarom raden wij je aan om de oordopjes van Alpine in te doen tijdens het klussen. Dan ben je in ieder geval safe, wat betreft oorbeschadiging.

Leave a Reply