Het klinkt misschien een beetje cliché en dat is het eigenlijk ook, maar we staan er bijna nooit bij stil: schuttingen. Als je aan schuttingen denkt dan denk je aan dat stuk hout in je achtertuin die ervoor zorgt dat jouw gedeelte tuin gescheiden staat met dat van je buren. Oh ja, en je doet er meestal wel een likje verf overheen zodat het niet gaat schimmelen, maar verder?

Ook al is het maar een schutting, je kan er zoveel ‘leuke’ en handige dingen uit halen waardoor je nog sneller een houten schutting gaat overwegen in plaats van een heg of wat boompjes.

1. Vozen met je vriendin

Misschien wel de leukste van allemaal. Met lekker weer en een drankje op tafel is het bijna vanzelfsprekend dat je buiten ook wel even spannende dingen wilt gaan doen en niet alleen saai in de zon te liggen. Met een schutting is dit zeker mogelijk. Wel is het handig om alsnog een beetje stil te doen, anders is het effect verpest natuurlijk ;)

2. De zomer en ondergoed

Oké misschien voel je je bij idee nummer 1 niet heel erg op je gemak. Wat sowieso wel heel fijn van een schutting is, is dat je in je ondergoed in alle rust kunt gaan liggen in het zonnetje, zonder pottenkijkers.

3. Jouw schutting, jouw stijl

Naast dat een schutting eeuwen mee kan gaan, is het ook nog eens mogelijk om om de zoveel tijd er een likje verf overheen te gooien met een kleur die op dat moment volgens jou helemaal in is. Zo laat je aan de dames zien dat je toch een beetje verstand van ‘stijl’ hebt.

4. Multifuctioneel

Bij veel schuttingen moet je de planken om de beurt onder elkaar plaatsen. Dit betekend dat er ruimte is om van alles hieraan te hangen. Je kan het leuk oppimpen door verschillende buitenattributen, maar het is ook mogelijk om je was bijvoorbeeld hier aan op te hangen. In één woord: multifunctioneel.

Houten schuttingen zijn dus niet alleen mooi maar ook zeker praktisch. Zo had je er nog niet eerder over nagedacht…

Leave a Reply