Ben jij ZZP’er? Of iemand die professioneel voor de dag wilt komen? Dan heb je natuurlijk een aantal dingen nodig. Een goed pak, een paar strakke stappers en een stropdas, om er maar een paar te noemen. Het belangrijkste: goede voorbereiding. Overal doen zich kansen voor, ook als je ze niet verwacht. Met een visite kaartje op zak, ben je altijd voorbereid.

Persoonlijker dan social media

Meestal geven we al snel onze LinkedIn, Facebook of Instagram bij een ontmoeting waar zakelijke mogelijkheden liggen. Ook al zijn we niet altijd even eerlijk, (we filteren wel eens een foto of posten alleen de leuke dingen in het leven) het geeft een aardig beeld van wie jij bent en wat jij doet. Erg persoonlijk is het niet…

Papier wint van digitaal

Ook al leven we nu in een zo goed als gedigitaliseerde wereld, we mogen de kracht van papier niet onderschatten. Schrijvers gebruiken nog steeds liever pen en papier, dan op een computer. Als we iets opschrijven, vergeten we het minder snel. Het is tastbaar geworden. Het is ook een essentieel onderdeel van ondernemen, want een goed visitekaartje past bij de boodschap die jij met jouw bedrijf wilt uitzenden. Een visitekaartje dat zich in vorm, ontwerp en materiaal onderscheidt. Een goed en opvallend visitekaartje laat gelijk een blijvende indruk achter en is misschien wel het begin van een opdracht.

De oplossing!

Ikzelf was dringend opzoek naar nieuwe visite kaartjes. Ik zocht een bedrijf die niet alleen formaten en kleuren aanbood, maar ook verschillende materialen aanbood. Ik probeer een echte out-of-the-box thinker te zijn en wil dat mijn visitekaartje hierop aansluit. Op flyerzone kan dit dus! Je kan hier terecht voor allerlei grafische bedrukkingen en dus ook visitekaartjes drukken. Van roll-up banners tot enveloppen, van flyers tot ansichtkaarten. Dus ben je klaar om jezelf óf je bedrijf professioneel te presenteren ten alle tijden? Dan heb je hier de oplossing gevonden.

Leave a Reply