Zoals iedereen inmiddels al wel weet is ‘onze’ Lieke Martens verkozen tot de beste voetbalster ter wereld. Het leuke hieraan is dat voetbal onder vrouwen is gestegen. Niet alleen met aanmeldingen, maar ook mondeling. In steeds meer artikelen komen de voetbalvrouwen aanbod en is stijl onder de voetballers een belangrijk begrip.

Heerlijk voor de man toch? Genieten van sportieve maar ook mooie vrouwen. Doordat de vrouwen niet zo bekend zijn als de mannen krijgen jullie hieronder een lijstje van de mooiste voetbalvrouwen.

Natuurlijk als eerste onze Hollands schoonsten: Jackie Groenen en Lieke Martens

De Spaanse speelster Olga Garcia

De Zweedse speelster Olivia Schough

De Duitse speelster Lena Goessling

Stijlvolle bling bling

Na wat leuke kiekjes van de dames en we het toch al over voetbal hebben is het wel leuk om te weten dat Jeremain Lens uitgeroepen is tot de ‘fashion player 2017’. Het is de best geklede Nederlandse voetballer. Als je nog wat inspiratie nodig hebt over stijlvol aankleden en op te vallen bij de schone voetbalvrouwen, raad ik het je aan om zijn tips op te volgen.

Lens heeft een sportieve uitstraling maar is niet vies van een beetje bling bling om alles een beetje op te leuken. Hij zegt zelf ook: ‘Kleding is niet mijn basis, accessoires zijn dat wel’.

Leave a Reply