Hou je van uitdaging en rondreizen? Backpacken, rust en prachtig natuur? Dan is Nieuw-Zeeland vast iets voor jou. Een land aan de andere kant van de wereld die zeker op jouw bucketlist moet staan als je nog meer van de wereld wilt zien.

Kies je voor het backpacken? Dan zie je prachtige gletsjers, kun je met een helikopters de mooiste uitzichten hebben en ontdekt je onwijs grote fjorden. Ook het skydiven mag niet vergeten worden. Ontzettend bekend in Nieuw-Zeeland! Kilometerslange wandeltochten, grotten of zwemmen in het wild met dolfijnen.

Het land dat bestand uit een Noordereiland en Zuidereiland en bewoond wordt door Maori’s en Kiwi’s. De grotten zijn gevuld met lichtgevende wormen. Vraag mij niet hoe dit kan, maar ga het zelf ontdekken! Een land met heel veel variaties in zich.

Verschillende reisjes

Je kunt een ontzettend mooie Rondreis door Nieuw-Zeeland maken. Er zijn verschillende opties voor een rondreis. De meest bekende, een autoreis om alle hoogtepunten te kunnen bewonderen. Ook een camperreis is erg gewild. Nieuw-Zeeland is hier het perfecte land voor. En als derde een groepsreis, als je toch wat meer zekerheid zoekt: een internationale groep onder begeleiding van een professionele gids!

Het is wel leuk om een reis zelf uit te kunnen stippelen. Maar geef toe, als je druk bent met werk en geen tijd hebt om jouw droomreis helemaal zelf uit te moeten zoeken, is het erg fijn als iemand dit voor jou kan doen. Tenzingtravel.nl is hier een specialist in. Naast Nieuw-Zeeland is het ook mogelijk om andere werelddelen te ontdekken. Jouw wensen in één reis.

Jetlag tijd!

Verder is het wel handig om te weten dat het tijdsverschil met Nieuw-Zeeland best groot is. Het is tien tot twaalf uur later dan in Nederland. Het precieze tijdsverschil hangt af van onze zomertijd en die van Nieuw-Zeeland.

Leave a Reply