Het is weer de tijd van het jaar dat we cadeaus in moeten slaan. Vaak weten we middels wenslijstjes en stiekeme vragen wat we moeten kopen, maar wat altijd lastig blijft is een kado voor je liefje… Ben jij nog opzoek naar de gouden tip én het perfecte cadeau, dan zou ik nog even verder lezen!

Tijdloos

Er zijn maar 2 cadeaus voor vrouwen op de wereld die tijdloos zijn; lingerie en diamanten. Dat laatste is wel een vrij prijzige optie, maar mocht je het kunnen betalen: altijd goed. Voor de non-miljonairs onder ons, is een prachtige set lingerie de perfecte optie. Helaas zijn er dan wel altijd een paar problemen en vragen waar ik mee worstel…

Welke maat had ze ook alweer? Zou ze het wel mooi vinden?

Het is ook niet makkelijk aangezien wij vaak wat minder eisen aan ondergoed stellen. Bij vrouwen ligt die lat wat hoger. Gelukkig hebben ze daar bij Hunkemöller iets op gevonden.

The gift guide van Hunkemöller

Bij Hunkemöller hadden ze al een vermoeden dat mannen hier moeite mee zouden hebben, daarom hebben ze the gift guide ontwikkeld. Op de website heb je in 3 stappen de perfecte lingerie set uitgezocht voor je partner en natuurlijk voor jezelf. In stap 1 doe je de ‘boob test’ (de naam heb ik niet zelf bedacht). Hier schat je in wat de cup maat van je vrouw is. Vervolgens gaan we naar de keuze waar wij van houden, ‘billen-, borsten- of alles-in-1-man’.

Na deze keuze zoek je het setje uit die je het meest aanspreekt, dat is onder verdeeld in de categorieën ‘cute, fashion of sexy’. Bijna klaar, nu rest je alleen nog de juiste verpakking uit te kiezen en voila! Het perfecte kado, niet alleen voor haar, maar ook voor jezelf. Uiteraard zal ze het even aanpassen om te kijken hoe haar kadootje staat…

Leave a Reply