2018, een jaar vol goede voornemens maar ook een jaar met nieuwe kansen! Daarom vragen wij om jullie mening om MisterDaily nog meer af te stemmen op de wensen van onze lezers. Hier hoort natuurlijk een presentje bij… Een bierproeverij!

Bier hier

Je krijgt van ons hoe dan ook een kortingscode van 10% op de speciaalbiertjes van Brewto.eu, maar er is meer. Onder alle deelnemers van deze korte enquête van 10 vragen waarin je alleen maar je mening hoeft te geven, verloten wij een heerlijke bierproeverij voor 2 personen van twee biertjes per persoon met natuurlijk een comfort bite naar keuze!

En waar dan? Bij Helst!

Helst is een modern biercafé in de leukste buurt van Amsterdam – De Pijp. Een dagelijks wisselende carrousel van 30 tapbieren en ruim 45 op de fles plus een selectie ‘beertails’. Maar er is méér: een uitgekiende kaart van comfort food met een scherp randje, small batch jenever en personeel dat je vol enthousiasme meeneemt in de wereld van craft beers. Na een half jaar proefdraaien en finetunen is Helst een oase voor iedereen die van unieke bieren, lekker eten en smaakverrassingen houdt.

Bierbuikje daar

Ach, al die biertjes van de feestdagen, dan kan die bierproeverij er toch ook nog wel even bij. Vervolgens kan je aan de slag gaan met het transformatiepakket van Merijn Schoeber. Wij geven jou namelijk standaard bij deelname aan de enquête 25% korting op de eerste 12 weken. Dan kan je toch mooi even dat bierbuikje weer wegwerken voor de zomer van 2018!

Leave a Reply