Bijna iedereen kent ze wel, taco’s. Naast ontzettend veel verschillende fast food restaurants vind ik dat er over de ‘taco bell’ meer gesproken mag worden. Ja de McDonalds en de KFC zijn inderdaad erg lekker. Maar geloof me, als je een beetje van taco’s houdt moet je hier een keer zijn geweest.

Taco Bell is voor ons vooral bekend uit films of verhalen van mensen die in Amerika zijn geweest. Maar, wat velen van ons niet weten, is dat er al twee restaurants in Nederland geopend zijn. In het centrum van Eindhoven en Tilburg kun je het restaurant bezoeken. Niet de meest centrale plek, maar ze zijn er wel.

De filialen zien er anders uit dan in de Verenigde Staten. De bestellingen worden bers bereid in een open keuken. Je kunt er onder meer terecht voor crunchy taco’s, burrito’s, nacho’s, of voor een nieuwe soort quesadilla. Verder wordt er naast een normaal biertje ook een Mexicaanse variant ingeschonken.

Geschiedenis

Glen Bell opende in 1962 de eerste Taco Bell vestiging in Downey, Californië. Dit was vrijwel direct een hit. Na slechts vijf jaar was de taco-kraam klaar om een grote nationale onderneming te worden.
En nu? Nu komen er elke week miljoenen gasten naar de Taco Bell restaurants voor een unieke ervaring.

Derde vestiging!

Eindhoven en Tilburg waren de eerste gelukkigen met een vestiging van Taco Bell. Het leukste is dat er wordt uitgebreid! Aanstaande donderdag is de opening van een nieuwe Taco Bell in Breda. Het restaurant is gevestigd op Centraal Station waar je even kan ontsnappen aan de drukte. Ook dit filiaal bevat een open keuken.
Het restaurant in Breda is elke dag geopend van 11 uur tot 21 uur en heeft 50 zitplaatsen. Er is gratis wifi en er zijn oplaadpunten voor telefoons en laptops. Perfect niet?

Wachten op de trein is tegenwoordig niet zo vervelend meer, eet alleen wel met mate natuurlijk!

Leave a Reply