Tassen, iedereen heeft ze nodig, dagelijks. Een simpele accessoire die wel heel erg belangrijk is. Of het nou om je outfit gaat of om je lichaam, het is fijn als een tas aan jouw verwachtingen kan voldoen.

Tassen zijn een boeiend onderwerp. Niet alleen vrouwen zijn eraan verslaafd, maar ook mannen beginnen het steeds meer een belangrijke toevoeging te vinden. Ook worden er hier een heel wat woorden aan gewijd. Kijk maar eens in een boekenwinkel, je kunt zeker een aantal boeken over tassen aantreffen.

Ook het internet staat tegenwoordig vol met sites als je het trefwoord ‘tas’ intikt. Bijna elke site verkoopt tegenwoordig wel tassen, de vraag voor jou is alleen wel: waar ga ik mijn beslissende keuze maken en welke tas past bij mij? Vroeger zocht je een tas die goed bij je schoenen of riem paste. Daarna kwamen de felgekleurde tassen in de mode. Nu zijn we weer ‘back by basic’.

Herschel tassen

Waarschijnlijk is dit geen onbekend merk meer voor je, Herschel. In een korte tijd veroverden de bekende Herschel rugtassen het straatbeeld. Ze zijn hip met een nostalgische knipoog. En ook niet te vergeten: de kwaliteit ervan is top.

De broers Jamie en Lyndon Cormack begonnen in 2009 met het merk Herschel Supply Co en zijn binnen een aantal jaar wereldwijd populair geworden hiermee. Herschel bij bagageonline.nl bevat een groot aanbod van alle tassen waarover zij beschikken. Van stippels tot simpel zwart maar ook etuis en portemonnees. De service bij bagageonline.nl is erg fijn, als je je tas voor 22:00 uur besteld, is hij morgen al in huis. Tevens is er sprake van gratis verzending en retournering.

Of je nou naar kantoor moet, school of op reis. Een Herschel tas stelt jou sowieso niet teleur. Door de verschillende modellen is het mogelijk om er eentje te vinden die aan jouw eisen voldoet. Ze zijn praktisch en licht van gewicht, dit scheelt ontzettend veel voor je rug.

Leave a Reply