Houd je van spanning en sensatie? Zijn series je tweede liefde? Verdiep je dan nu in Marvel Comics! Zij brachten stripverhalen tot leven te brengen met de beste live-action-verfilmingen die zich afspelen binnen hetzelfde fictieve universum. En wij hebben goed nieuws voor je, twee van die verfilmde stripverhalen staan binnenkort op Videoland! Kijken dus!

De films kennen, overeenkomstig aan de stripwereld van Marvel Comics, een verbondenheid die voornamelijk tot uiting komt doordat gebeurtenissen in de ene film van invloed zijn op de andere films. Naast de welbekende films is Marvel Cinematic Universe in 2013 begonnen met de verfilming van stripverhalen in de vorm van series. Agents of S.H.I.E.L.D. seizoen 1 t/m 4 is vanaf 1 februari te bekijken en van Agent Carter verschijnen seizoen 1 en 2 op 15 februari bij Videoland.

Agents of S.H.I.E.L.D

Met de komst van Agents of S.H.I.E.L.D.S gaan we nooit genoeg krijgen van spannende actie en detective series. Deze serie staat namelijk in het teken van een fictief detectivebureau in een wereld vol superhelden. Agent Phil Coulson komt tijdens deze actieserie weer in beweging om een onzichtbare en onbekende vijand genaamd ‘The Rising Tide’ op te sporen. We verklappen je alvast, dit gaat niet heel gemakkelijk…

Agent Phil Coulson heeft een gespecialiseerde groep agenten van de wereldwijde politieorganisatie ‘S.H.I.E.L.D’ verzameld. Dit team doet er alles aan om de wereld tegen het kwaad te beschermen na de invasie van New York. Zij hebben dan ook als missie: nieuwe, vreemde en onbekende zaken over heel de wereld onderzoeken en het gewone beschermen tegen het ongewone…

Agents of S.H.I.E.L.D. is vanaf 1 februari te bekijken op Videoland met seizoen 1 t/m 4.

Agent Carter

Deze serie speelt zich af in het jaar 1946. Peggy Carter, lid van het net opgerichte Strategic Scientific Reserve, spant samen met Howard Stark en diens butler Edwin Jarvis om de kwaadaardige Russische organisatie Leviathan te bestrijden. Peggy combineert haar administratieve werkzaamheden met het leven als ambitieuze agente waar ze geheime missies probeert uit te voeren. Daarnaast worstelt ze ook nog met het leven als vrijgezel en het verlies van de liefde van haar leven in de Tweede Wereldoorlog.

Agent Carter is vanaf 15 februari bij Videoland te zien met seizoen 1 en 2.

Bovenstaande series zijn de perfecte manier om je niet te vervelen in de winterse maanden. Voel je dus niet schuldig, de zon laat nog wel even op zich wachten. Ga lekker op de bank liggen met een biertje in je hand en kijk in alle ontspanning de series van Marvel Comics op online streamingdienst Videoland!

marvel comics



Leave a Reply