Festivals hebben we in Europa genoeg, wij komen zeker niet te kort. Alleen al in ons eigen landje en het buurlandje België organiseren ieder seizoen weer een hoop muziekfestivals. Ze schieten ook dit seizoen weer als paddenstoelen uit de grond. We kunnen ons daarom voorstellen dat je door de bomen, of padden-stoelen, het bos niet meer ziet. Waarschijnlijk eindig je dit jaar weer op dezelfde festivals, je weet immers dat deze jou plezier hebben bezorgd in de voorgaande jaren. Toch hebben wij een nieuwe tip voor je en het betreft een buitenlands festival…

Het zal je even een vliegreisje kosten, maar dat is de ervaring dubbel en dwars waard. Soms moet je jezelf even verwennen met iets speciaals! Reis je over land, dan is alleen al de reis er naartoe de moeite waard. Waar je heen moet? Roemenië! 

Ridderlijk losgaan

Dit festival vindt plaats op het landgoed van het Bánffy Kasteel in Cluj-Napoca, tussen de groene bergen van Transsylvanië. Ik heb het over: Electric Castle. Dit festival biedt een mix van diverse muziekstijlen, goed eten, kunst- en lichtinstallaties, yoga, films en meer. Dit jaar wordt alweer de zesde editie! Onder andere Netsky, London Grammar, Valentino Khan, Damian Marley en Kris Kross Amsterdam zullen erbij zijn om de fijnste deuntjes te draaien vanuit dit kasteel. Aan diversiteit dus geen gebrek. Er is voor iedereen wel een plekje op dit festival. Daarnaast staan er een drum & bass avond onder leiding van het label Hospital Records en een elrow avond op het programma.

buitenlands festival

Ook is er een tech park met de nieuwste ontwikkelingen in virtual reality en een gaming area. Die Playstation hoef jij dus niet te missen! Bovendien is het hele terrein uitgerust met 3D-projecties en lichtinstallaties die het terrein transformeren in een futuristisch landschap. Dus geniet vooral van de volledige ervaring en verlies jezelf niet in een game-verslaving die het gehele weekend aanhoudt.

We snappen jou

Het gehele festival begint op 18 juli 2018 en eindigt op 22 juli 2018. Voor de volledige festivalervaring (vijf dagen) inclusief camping betaal je 145 euro, dat valt reuze mee! Vooral als je de prijzen van onze eigen festivals vergelijkt… Nu ben je wellicht erg enthousiast geworden, dat snappen wij. En daarom delen wij deze winactie met jou! BLVD magazine geeft twee kaarten weg voor het festival en jij kan ook zeker meedoen met de winactie. Tot daar!

Leave a Reply