Het plannen van festivals kan nooit te vroeg, dat merken we wel aan de verkoop van de kaartjes. Ondanks dat het weer nog niet zijn vruchten afwerpt en het nog maar net lente is, kunnen we ons al voorzien van genoeg festivalkaartjes voor in de zomer. Meestal hebben we een vaste lijst waar we van de zomer naartoe willen gaan. Iets nieuws ontdekken is ook niet verkeerd, daarom hebben we het even over dit speciale feestje: Georgie Wuntergarten. 

Er zijn verschillende soorten festivals die je kunt pakken van de zomer. Hardstyle, techno, house of trance. Als je het lastig vindt om een keuze te maken waar jij met je vrienden naartoe wilt of juist iets anders wilt uitproberen, dan raad ik jou Georgie Wuntergarten aan!

Een bijzondere ‘partij’

Al jaren organiseert de tegendraadse, idealistische Georgie feesten en partijen voor iedereen uit Amsterdam. Met de gemeenteraadsverkiezingen op komst roept Georgie alle Georgianen op om zich aan te sluiten bij Lijst Georgie: een alternatieve (fictieve) politieke partij die zijn climax heeft tijdens de Wundergarten 2018 party. Het is de eerste stap naar een eigen (festival) republiek: Wundergarten, een Georgiaans Utopia.

Achter dit festival schuilt een boodschap: saamhorigheid is de sleutel en samen bouwen aan een mooiere, vredelievende wereld! Wundergarten, een alternatief hippie-stijl feest op bijzondere locaties in en rond Amsterdam. Hier verzamelen zich avonturiers, romantici, filosofen en paradijsvogels die samen verder denken dan de dag en de nacht die voor hen ligt. Het hoogst haalbare doel van Georgie: een vrijstaat stichten waar liefde, vrijheid, kunst en extase heersen.

Aldus Georgie:

“Wundergarten is een plek om met de kaleidoscopische bril van de kunsten de wereld te ontfilteren en van algoritmes te ontdoen. Dé plek om van nepnieuws echte liefde te maken, alles gerealiseerd dankzij mijn lieve en loyale achterban”.

Waar en wanneer?

Op 7 juli 2018 kun je je aansluiten bij deze bijzondere (feestende) partij op locatie Riekerhaven. Tipje van de sluier: er zijn samenwerkingen met Sisyphos uit Berlijn en de goa-hippes van Dutch Acid Family. Diverse live bandjes worden geprogrammeerd i.s.m. de Amsterdammers van Nightcare en Pacific Park en er wordt een gay-stage gebouwd met Der Mädchenclub.

Een bijzondere introductie van een festival. Maar dat maakt het juist zo leuk! Iedereen kan zich hier vermaken dus trommel al je vrienden op. Op hun site kan je de tickets krijgen. Deze variëren van dag ticket, nachtticket en een combinatie van beide.

Leave a Reply