De voorjaarskriebels spelen steeds meer een rol. Niet alleen buiten het huis, maar binnen worden er dingen verbouwd of aangepast om zo fris de zomer in te kunnen gaan. We gaan van winterplantjes naar vrolijk gekleurde zomertulpjes. De dagen worden weer langer en warmer, dat vraagt om een koude douche! De badkamer kan dan direct ook wel even een opfrisser gebruiken!

Heeft jouw badkamer niet meer die frisse, op en top look? Is het allemaal wat verouderd? Dan moet je er zeker wat aan gaan doen! Een badkamer is een ruimte die veel gebruikt wordt. Of je nou alleen, met z’n tweeën of een heel gezin woont. Het is vaak zo dat de ontluchting niet helemaal optimaal geregeld is, waardoor het allemaal er al snel wat minder fraai uitziet. Kitranden verkleuren en de kalkaanslag blijft zitten… Wat een frustraties kan dat opleveren!

Stap voor stap

Niet alleen veranderen kitranden van kleur, ook het design van badkamer interieurs verandert snel met alle nieuwe ontwikkelingen en trends die je momenteel overal voorbij ziet komen. De luxueuze badkamer van je dromen vraagt misschien meer budget dan je nu wilt uitgeven. En daarom is het veranderen van alleen een paar onderdelen wellicht helemaal niet zo’n slecht idee.
Een nieuwe designradiator kan al veel meer sfeer in de badkamer brengen. Laat dat nou vaak ook een van de meest opvallendste onderdelen zijn.

Woon je met een heel gezin, veel vrienden of een vrouw die veel ruimte nodig heeft om haar make-up te doen? Wastafels maken het verschil. Vergeet de eenzame wastafel van vroeger. Tegenwoordig zijn er onwijs brede wastafels, driedubbele wastafels, er bestaan nog net geen wastafels boven elkaar als een stapelbed. Of wel?.. Hoe dan ook, in één keer je badkamer omgooien is niet noodzakelijk om een frisse look teweeg te brengen. Een andere wastafel, ander toilet of zelfs een nieuwe doucekop (zo’n mooie regenwoud kop), kan al heel veel verschil maken en jou de frisse ochtenden en avonden geven die jij verdient in je eigen huisje.

Het zijn de kleine dingen…

Met luxueuze accessoires bereik je al heel veel. Ze geven de benodigde frisse look en je portemonnee is ook niet direct helemaal omgekeerd geweest. Misschien nog een paar kleurige tulpjes of wat kaarsen en je badkamer is weer lekker fris en klaar voor de komende zomermaanden!

Lees ook:

Pimp jouw tuin!

Leave a Reply