Reizen doen we graag, inpakken minder graag. Toch zal je die koffer gevuld en wel mee moeten krijgen naar jouw eindbestemming. En dit vervolgens allemaal weer mee terug krijgen plus de aangeschafte spullen op reis. In dit artikel lees je meer over een van onze favoriete merken die dit mogelijk maakt: Victorinox.

In het speciaal belichten wij de Victorinox Spectra 2.0. Deze koffer mochten wij uitproberen en zijn hier zeer over te spreken. Zowel is deze handig in gebruik, als stijlvol tijdens het inchecken. 

Victorinox Spectra 2.0

Van de makers van het originele Zwitserse zakmes mag je natuurlijk ook wel een stijlvol uiterlijk verwachten. Dat hebben zij zeker waargemaakt. De koffers hebben een rustige, frisse en strakke vormgeving. De meeste collecties, zoals de Spectra 2.0, ogen erg luxieus en geeft je net even een extra goed gevoel wanneer je er met gemak mee naar de incheckbalie loopt.

Neem meer mee terug

We kennen de struggle allemaal wel: het mee terug krijgen van alle gekochte spullen tijdens de reis. Dit kan natuurlijk wel eens gebeuren. In Thailand ondervonden we bijvoorbeeld het probleem dat er spullen achtergelaten moesten worden om de koffer te sluiten. Nu zal dit probleem zich niet snel meer voordoen. De befaamde Spectra 2.0-collectie wordt vergroot met nieuwe, uitbreidbare koffers waarvan de grootte kan worden aangepast.

“De Spectra Medium Expandable zorgt voor 47 procent extra inpakruimte”.
Carsten Kulcke, CEO van Victorinox Travel Gear.

Betreffende handbagage kunnen verschillende luchtvaartmaatschappijen ook verschillende richtlijnen en vereisten hebben voor de afmetingen. Met een uitbreiding van drie centimeter is de handbagagekoffer perfect om te voldoen aan de vereisten van de meeste luchtvaartmaatschappijen.

De ruimbagagekoffer heeft een uitbreiding van elf centimeter met externe compressieriemen. Zo passen reizigers de grootte van de koffer naar wens aan. De nieuwe koffers bieden het beste op het vlak van reismogelijkheden en design, wat de Red Dot Design Award voor innovatie opleverde.

Gratis tracking ID

De koffer bevat een uniek ‘tracking ID’ nummer. Deze vind je daar waar je de hendel omhoog trekt. Hier staat ook een telefoon nummer die 24 uur per dag en 365 dagen per jaar te bellen is vanuit iedere plek in de wereld. Wanneer iemand jouw Victorinox vindt, kan deze persoon simpelweg dit nummer bellen. Wanneer je online jouw ID nummer geregistreerd hebt (dit moet je eerst dus wel even doen), wordt je genotificeerd om jouw koffer terug te krijgen zonder kosten!

De Spectra 2.0-collectie is te verkrijgen vanaf 330 euro en beschikbaar in zwart, rood en marineblauw. 

Leave a Reply