Alweer een artikel over koffers? Zeker! Kom op, het is bijna vakantie dus de voorpret mag zeker beginnen. En die begint voor mij bij het aanschaffen van de juiste koffers. Zowel wil ik reizen met gemak en luxe uitstraling, zoals met de koffer van Victorinox. Als reizen in een trendy stijl, zoals met de koffers van SuitSuit…

Twee verschillende koffermerken met beide geheel eigen voordelen. Kies zelf welke het best bij je past! In dit artikel gaan we het hebben over de koffers van SuitSuit.

Geschiedenis

Het Nederlandse merk SuitSuit bestaat sinds 2008 en kwam de markt op met een nieuwe benadering in de reisbagagebranche. Koffers zijn namelijk steeds meer een modieus accessoire geworden. De koffers van SuitSuit zijn voorzien van toffe kleuren en heeft speciale vakken voor al jouw spullen. Daarom zijn deze koffers zo trendy! De meeste inspiratie voor het uiterlijk komt uit de jaren ’50. Ondanks deze inspiratie zijn de koffers wel gewoon voorzien van 4 wielen en een TSA slot, no worries!

Tassen

Naast toffe koffers verkoopt SuitSuit ook mooie aansluitende tassen. Als je dan gaat voor stijlvol reizen, reis dan direct helemaal in stijl. Kies een bijpassende tas uit voor bij jouw SuitSuit koffer. Niet alleen op het vliegveld steel jij dan de show, maar ook tijdens het uitpakken. Er zijn namelijk ook toilettassen verkrijgbaar. Zo ben je nooit ‘out-of-style‘…

Vrouwelijk

Op het eerste oog zien de koffers er wat vrouwelijk uit, maar kijk hier vooral even doorheen, want er zit zeker soeps bij voor de heren. Wellicht wel een vrouwentrekje van mij, maar ik investeer graag in duurzaamheid. Zowel voor mezelf als voor de wereld. De koffers van SuitSuit zijn gemaakt van duurzaam, lichtgewicht materiaal, zoals ABS & polycarbonaat. Het merk heeft als logo een schilpad, ze steunen namelijk het schildpaddenziekenhuis (Turtle Hospital) in Florida.

Heb jij nog koffertips voor ons om uit te proberen? Laat het ons vooral weten!

Leave a Reply