Of de zon nu schijnt of regendruppels uit de hemel vallen, er is altijd een goed moment te vinden om een wijntje te drinken. Bij AVX werken echte liefhebbers van wijn en hebben zich hier daarom in gespecialiseerd. Als je opzoek bent naar kwaliteitswijn en alle bijbehorende accessoires om de kwaliteit van jouw wijn te behouden, dan ben je bij deze echte kenners aan het juiste adres.

Naast een goed aanbod in wijnen levert AVX jou ook allerlei gerelateerde producten aan. Denk aan wijnrekken en wijnkasten om de drank in op te slaan.

Wijnen van AVX

Om de hoge kwaliteit van jouw wijnen te behouden zal je eerst wel deze hoogwaardige wijnen in huis moeten hebben. AVX biedt jou daarom ook 900 Wine aan. Het is een uitmuntende Prosecco die verkrijgbaar is in verschillende soorten en maten. Bij AVX weten ze precies welke wijnen het lekkerste zijn. De druiven waar zij hun kwalitatief hoge wijnen mee maken zijn gerijpt onder de warme zon in Italië.

In het aanbod vindt je smaakvolle witte wijnen, rode wijnen en mousserende wijnen als Prosecco. Haal het zonnetje in huis en ga bijvoorbeeld voor ‘Spumante’, een stro-actige kleur wijn met een aromatische smaak.

Kwaliteit gewaarborgd

Het is zonde om de hoge kwaliteit te verliezen. De wijnen smaken volgens AVX nog lekkerder wanneer deze op de juiste manier opgeslagen worden. Daarom worden er allerlei wijnproducten aangeboden die de smaak van de mousserende Italiaanse wijnen nog beter uit laten komen. We hebben het nu over wijnkasten, wijnrekken, koelsystemen en opslagkasten.

De wijnrekken in het aanbod zijn niet alleen stijlvol, deze rekken hebben wel degelijk een functie. Deze rekken bevatten een Xi System met een verstelbare hoek voor alle flessen (zo kan je de wijn die je nodig hebt snel en gemakkelijk terug vinden). Door de vochtige kurk, luchtbel in de schouder van de fles, kan de wijn langdurig opgeslagen worden zonder verlies van de kwaliteit van de wijn.

Geïnteresseerd in zo’n wijnrek? Alles kan zelf samengesteld worden. Bepaal zelf de maat, de indeling, het aantal lades en rekken en het aantal planken voor eventuele wijnkisten.

Wist je dat het heel belangrijk is de wijn op de juiste temperatuur op te slaan? Daarom biedt AVX ook wijnkasten aan. Deze zijn voorzien van een zonwerend glas zodat de perfecte temperatuur behouden kan blijven. De kasten kunnen eventueel ook aan een koelsysteem worden aangesloten.

Ook bij deze kasten kan je zelf de indeling en de mate van opslag bepalen.

Deze wijnklimaat kast is verkrijgbaar vanaf één deur tot oneindig. De kast wordt gebouwd in Duitsland. Vier zijdes van de kast zijn voorzien van UV beschermend glas. Eén temperatuur per kast van 60 cm breed. Mede door de zeer sterke 450 W motor blijft de temperatuur gelijk op de ingestelde waarde.

Als kiezen lastig is

Zoals al eerder genoemd kan je gaan voor de ‘Spumante’. Naast de stro-achtige kleur met gouden schitteringen en aromatische smaak heeft deze wijn ook zachte fruit tonen en een uitgebalanceerde zuurgraad. Een fijne en aanhoudende geur van voorjaarsbloemige tonen zal jouw etentje naar een geheel nieuw niveau tillen. Perfect voor deze tijd van het jaar en vooral lekker om te drinken bij visgerechten en voorgerechten. Als je niet genoeg kan krijgen kan deze ook tussen de verschillende gangen door worden geserveerd.

 

Leave a Reply